torsdag 10 april 2008

Mera LO`s







här kommer två LO`s som ja också haft färdigt sedan tidigare...
gjorde dessa på scrappträffen som vi hade i slutet på mars...
kommentera gärna va ni tycker..både bra å dåligt...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Millami. Jag har skickat Rakbrev till dig men det kommer nog senare än til ldom andra. Detta får vi bara kommentera i bloggen som finns i mitt krypin. Om du vill kika in där.

Lite kommentarer om dina söta lo:s.
Jag fastnade för den med badet. Sött kort, och älskade dem häftiga kuberna (klossarna) med bokstäver. Men saknade fotomatta under kortet. Lo:n med 2 månader, kunde jag inte se så bra, gick inte att klicka upp den större. Men den fanns fotomattor på och det tyckte jag såg jättebra ut. Men jag skulle vilja se den större så man ser bättre. Tycker den var lite mörk men det kan vara fotot som blivit så. Eller för att jag inte kan göra den större. min dator tyckte det tog för lång tid så den ville inte riktigt.

Mia sa...

Fina Lo's båda två, gillade badet för dess enkelhet det krävs inte så mycket dekorationer och andra papper för att få det fint. Den andra gillade jag nog lite mer, swirlen var snygg och färgvalet var bra.

Anonym sa...

Så fina båda två är. Har samma papper som du har överst på badbilden, har inte vetat förräns nu till vad jag kunde använda´t till. Den på två månader var såå skön, med swirlsen och fotomattor. Är förtjust i swirls just nu när jag inga själv har.

MalinL sa...

Jättefina LO.S! Men jag saknar något på bad LO:n.. Tycker att kortet känns lite "naket", Jag hade nog velat ja en fotomatta eller att man kanske fixade till kanten med en mönstersax eller att man slipade kanterna med sandpapper.. eller la en ram runt.. men annars så är den verkligen underbar! Och även den ändra.. goa bilder! =)

Rasses mamma sa...

Verkligen fina, jag skulle verkligen vilja hitta tid för att börja med scraping...men som det är nu så finns det inte.